Optimaal en gezond door het leven met behulp van  Hoge Darmspoelingen

Column Health Centre

O.L. Vrouwedijk 11

5581 BN Waalre

Telefoon: +31 40 21 28 029

E-mail: irmakoelemans@chello.nl

Werken aan je gezondheid Column Health Centre
Medische informatie Tarieven FAQ's
Home Behandelingen Over Irma Contact
Column Health Centre

WAT ZIJN DARMSPOELINGEN?

Darmspoelingen hebben hetzelfde effect als het nemen van een bad, maar dan van binnenuit. Via een gesloten systeem gaat gefilterd water op een aangename temperatuur tussen de 32 °C en 38 °C met een lichte, niet waarneembare druk de dikke darm in. Op het moment dat de natuurlijke peristaltische darmbeweging op gang komt, gaat al het water uit de dikke darm. Door het masseren laat het aangekoekte materiaal de darmwand los en verlaat samen met het water de dikke darm. Door dit tijdens de behandeling enkele malen te herhalen, wordt veel oud materiaal dat zich met de jaren heeft vastgezet, losgeweekt en weggespoeld.


Door colon  hydro therapie worden tevens overige organen ontlast, omdat de bloedcirculatie en dus ook het stofwisselingsproces wordt verbeterd. De lichaamscellen raken hierdoor meer afvalstoffen kwijt die in de urine terecht komen, waardoor giftige stoffen in het hele lichaam afnemen.


Uw conditie is bepalend voor het aantal behandelingen. Adviezen daarover kunnen na de eerste behandeling worden gegeven. De ervaring is dat een kuur van drie behandelingen meestal volstaat. Een behandeling duurt 45 minuten.

DE MODERNSTE APPARATUUR

In mijn praktijk maak ik gebruik van moderne apparatuur en steriel verpakte supplies.

De behandelingen