Werkprincipes Testimonials
Optimaal en gezond door het leven met behulp van  Hoge Darmspoelingen

Column Health Centre

O.L. Vrouwedijk 11

5581 BN Waalre

Telefoon: +31 40 21 28 029

E-mail: irmakoelemans@chello.nl

Werken aan je gezondheid Column Health Centre
Home Behandelingen Over Irma Contact
Column Health Centre EVEN VOORSTELLEN …

Irma Koelemans

PARAMEDISCH NATUURGENEESKUNDIG THERAPAUT

Door dit verbluffende resultaat werd ik zo enthousiast dat ik zelf de opleiding wilde gaan volgen, zodat ook andere mensen het nut kunnen ervaren van gezonde darmen en daardoor een verhoogde levenskwaliteit. Na de opleiding colonhydratherapist te hebben gevolgd op HBO-niveau, kunt u verzekerd zijn van een optimale zorg en kwaliteit.

Ik ben er klaar voor, u ook?


Lees meer over de principes volgens welke ik werk.


Benieuwd naar de ervaringen van andere cliënten? Lees hun reactie.

Mijn naam is Irma Koelemans. Ik werk als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Al ruim 20 jaar werk ik in de gezondheidszorg, met name in de verpleging.

Zelf heb ik jarenlang last gehad van constipatie, gasvorming en daardoor een opgeblazen gevoel. Ook had ik regelmatig een zeurderige hoofdpijn en was ik snel vermoeid. Als je zoveel klachten hebt en er wordt bij de arts geen diagnose gesteld, ga je zelf op onderzoek uit, wat ik dan ook deed: ik dook in allerlei boeken, las van alles over voeding en diëten en probeerde van alles uit. Soms trad er een tijdelijke verbetering op, maar het was nog niet zoals het moest zijn...

Op een gegeven moment raadde iemand mij het boek van de arts A. Ten Haaf aan, met de titel GEZOND DOOR HOGE DARMSPOELINGEN, wat ik met grote interesse heb gelezen. Naar aanleiding van dit boek heb ik mijn dikke darm op een aangename, discrete manier laten reinigen door een bekwame hydrotherapeut. Door vier darmspoelingen te ondergaan ben ik van deze klachten verlost!