Peter van Dooren, Prinsenbeek (Breda):

“Hier wil ik in een kort schrijven/uitleggen wat de therapie voor mij heeft betekend, omdat ik Irma heel dankbaar ben voor de goede zorgen.

Na eindelijk de beslissing te hebben genomen na een periode van zeker 10 jaar, is het er dan van gekomen, de eerste behandeling was eigenlijk meer iets waar ik naar toe leefde dan tegenop zag.

De langdurige klachten van slechte stoelgang, hoofdpijnen, vermoeidheid en depressie zorgden ervoor dat ik redelijk zwaar door het leven ging.

Nu na een periode waarin ik 4 behandelingen heb ondergaan, is voor mij een einde gekomen aan deze klachten en werk ik weer vol vertrouwen aan een nieuwe toekomst. ik ben wel geschrokken van wat er allemaal in je darmen vastzit, en weet nu dat ik mijn darmen samen met een beter eetpatroon en regelmatige reiniging op peil ga houden.

Alleen al het verzuim wat ik had per jaar door deze klachten liep veel te hoog op, en ik heb dan nu ook een veel hogere productiviteit en relativeringsvermogen dan voorheen, want ook met je hersenen doet het veel als je gezuiverd bent van jarenlange opgehoopte ontlasting en vergiftiging in je darmen.

Hierbij: Irma van harte bedankt”


Geert Hoeksema:

“Allereerst vond ik het maken van een afspraak voor een darmspoeling best wel een drempel, maar als je dan eenmaal een afspraak hebt gemaakt, moet je wel.

De eerste keer denk je te ingewikkeld, terwijl alles alleen maar meevalt en heel gewoon is eigenlijk. Na drie kwartier en een fijn gesprek had ik een super schoon gevoel van binnen, wat natuurlijk ook zo is. De behandeling zelf is totaal geen probleem, voelt alleen maar goed. Dan kort erop de tweede en derde afspraak die bij mij heel relaxt overkwamen. Je krijgt daarna ’t gevoel dat je als nieuw weer naar buiten wandelt. Een soort revisie, maar dan alleen van binnenuit.

Met mij en mijn gezondheid gaat het uitstekend.

Bedankt Irma.”

TESTIMONIALS